Про цю тему вже було багато сказано і напевно про неї будуть говорити ще довго і довго. Мова іде про куріння.
Але, у сьогоднішній статті я спробую подискутувати на тему жіночого куріння, а саме – чому дівчатам не варто курити.
Знаю, знаю, після цієї статті у мою сторону можуть полетіти багато критичних стріл, особливо від представниць прекрасної статі, які курять, але, така вже моя доля.
Отже, поїхали. Я вже не молодий і багато чого побачив і що я можу сказати? Дуже прикро бачити як такі наші гарні дівчата курять, а їх є багато.
Точної статистики я не можу сказати, але якщо ви хочете побачити де масово дівчата курять, то йдіть під навчальні заклади. Там на перервах ой як люблять посмалити.
Навіщо вони це роблять? Однозначної відповіді нема, є здогадки що це звичка, панти, нерви і так далі.
Чому дівчатам не варто курити?
1. Тому що вони через деякий час стануть мамами і які ж тоді діти у них виростуть?
2. Хворі легені.
Чим більше ви будете курити, тим більше будете шкодити легеням. А якщо зіпсуєте легені, то вважайте ваше життя вже…
3. Проблеми з їжею.
Куріння може викликати гастрит, язву шлунка. Ви цього хочете?
4. Ви замерзаєте.
І не подумайте, що це стосується лише зими, літком це також спостерігається. Подібний синдром можуть відчути вже курці зі стажем.
5. Ви часто хворієте.
Якщо людина не курить, то організм краще веде боротьбу із вірусами, а в іншому випадку самі розумієте.
6. Змінюється голос.
У прокурених дівчат голос стає не ніжний, а грубий. Причина? Все та ж – куріння.
7. У дівчат відбуваються гормональні порушення.
Думаю тут пояснювати не треба нічого. Всі і так все знають.
8. Неприязнь хлопців.
Ясно, що тут ви будете зі мною сперечатися, але якщо хлопець не курить, а дівчина курить, то як ви собі це уявляєте? Як цілуватися?
9. Порушення здорового сну.
Чим більше ви курите, тим частіше починаєте кашляти, згодом ви навіть спати не зможете, вина – все то куріння.
10. Погіршується стан крові.
Після вишепереліченого варто курити? Не подумайте, що це стосується тільки жінок, чоловіки теж не безгрішні. Але, я вважаю, що дівчата мудріші, вони мають слідкувати за собою, а то як почнете курити, то згодом зупинитися буде ой як важко.
Згодом лише будете констатувати факт: «Яка я була дурна, чого почала курити?»